Velkommen til Psykologklinikken Vesterå 13, som er en veletableret og centralt beliggende klinik midt i aalborg centrum. Min klinik befinder sig i lyse og rolige lokaler, i et velfungerende klinikfællesskab sammen med 2 andre psykologer. Vores faglige fællesskab består af kollegial sparring, supervision og deltagelse på relevante kurser og foredrag.

Kort ventetid

Reduceret pris til studerende

Therapy in english

Behandling

J

Angst

Depression

Stress / belastningsreaktioner

Kriser

Relationelle problematikker

Profil

Mit navn er Ingeborg B. Larsen, jeg er 46 år, er gift og har 3 børn. Jeg er uddannet psykolog fra Universitetsklinikken, Aalborg Universitet, og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har tidligere arbejdet både i Psykiatrien og i privat praksis, men har siden 2019 arbejdet som selvstændig psykolog, og mit kompetenceområde er almene psykologiske problemstillinger som stress/udbrændthed, angst, depression, livskriser og relationelle problemstillinger, fx samlivsbrud og pårørende til psykisk syge. Jeg har i flere år haft samarbejdsaftale med forsikringsselskab, og mange af mine klienter er derfor henvist gennem sin sundhedsforsikring, enten privat eller via arbejde.
Min tilgang til det terapeutiske arbejde er eklektisk, hvilket betyder at jeg tilpasser metode efter dine problemstillinger og behov.
Jeg giver terapi både på dansk, engelsk og norsk.
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, og jeg arbejder udifra etiske principper for nordiske psykologer.

Adresse

Vesterå 13, 2.sal, 9000 Aalborg

Telefonnummer

50144073

E-mail

psykologingeborg@gmail.com